به گزارش راهبرد معاصر داوطلبانی که برای انتخاب رشته کارشناسی ارشد مجاز شدند باید پس از انتشار کارنامه اولیه برای انتخاب رشته کارشناسی ارشد اقدام به بررسی وضعیت کنند.
داوطلبان پس از دانلود دفترچه راهنما و مطالعه شرایط ، در تاریخ اعلام شده از سوی سازمان سنجش اقدام به الویت بندی کد رشته ها با توجه به گروه امتحانی خود نمایند و آنها را در سامانه انتخاب رشته سازمان سنجش ثبت کنند.
در این مرحله امکان انتخاب 100 کد رشته محل برای داوطلب وجود دارد که نحوه چینش این انتخاب ها از اهمیت بالایی برخوردار است .
در صورت اشتباه در اولویت بندی انتخاب رشته کارشناسی ارشد داوطلب از کسب رتبه قبولی بازمانده و شانس خود را برای ورود به مقطع بالاتر از دست می دهد . تحلیل صحیح نتایج اولیه آزمون و دریافت مشاوره انتخاب رشته کارشناسی ارشد مسیر درست را به داوطلب نشان داده و او را با نحوه انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۹۹ آشنا می کند .
عوامل بسیاری در انتخاب رشته موثر می باشند که شناخت آن ها انتخاب رشته ای اصولی و حساب شده را برای داوطلبان به ارمغان می آورد . در این مقاله سعی کرده ایم به برخی نکات قابل ملاحظه در نحوه انتخاب رشته کارشناسی ارشد 99 اشاره کرده و مراحل این فرایند را بازگو کنیم .
طبق روال سالیان گذشته یک الی دو ماه بعد از برگزاری آزمون کارشناسی ارشد 99 کارنامه اولیه داوطلبان از طریق سایت سازمان سنجش منتشر می شود . متقاضیان برای طی کردن فرآیند انتخاب رشته کارشناسی ارشد پس از اعلام نتایج کارنامه اولیه کارشناسی ارشد می بایست مراحل زیر را طی کنند :
بررسی وضعیت مجاز بودن خود برای شرکت در انتخاب رشته کارشناسی ارشد
مراجعه به سایت انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۹۹
دریافت دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۹۹ و بررسی شرایط
استخراج رشته محل های متناسب با مجموعه امتحانی خود
اولویت بندی رشته محل های مورد علاقه
تکمیل فرم انتخاب رشته کارشناسی ارشد
پیش بینی می شود زمان انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد 99 با توجه به تعویق برگزاری آزمون در شهریور ماه باشد . برای آگاهی از زمان انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۹۹ عضو کانال تگرامی و صفحه اینستاگرامی کارشناسی ارشد شده تا از تاریخ دقیق آن مطلع شوید .
انتخاب رشته کارشناسی ارشد 99 به صورت اینترنتی و از طریق سایت سازمان سنجش انجام می شود . به منظور کاهش خطا فرم پیش نویسی در انتهای دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۹۹ قرار داده شده است که داوطلبان می توانند انتخاب های خود را در این فرم درج نموده و پس از بررسی و تایید نهایی به سایت sanjesh.org مراجعه کرده و در فرم اینترنتی مربوطه ثبت نمایند .
در انتهای این مرحله یک کد رهگیری 15 رقمی به نمایش در می آید که داوطلب ملزم به نگه داری از آن برای استفاده در مراحل بعدی چون ویرایش انتخاب رشته و یا مشاهده اعلام نتایج نهایی ارشد 99 می باشد . همان طور که مشاهده می کنید فرم پیش نویس انتخاب رشته از سه ستون نام دانشگاه ، نام رشته / گرایش و کد رشته محل تشکیل شده است .
توجه داشته باشید شرکت در این مرحله هزینه ای تحت عنوان هزینه انتخاب رشته کارشناسی ارشد در بر نداشته و تنها متقاضیان رشته محل های دانشگاه های پیام نور و غیرانتفاعی در صورت کسب حد نصاب نمره علمی لازم می بایست کارت اعتباری علاقه مندی خریداری نمایند . ( البته در صورتی که در زمان ثبت نام کارشناسی ارشد ۹۹ هزینه ای بابت خرید این کارت پرداخت نکرده باشند . )
از آن جا که لینک انتخاب رشته کارشناسی ارشد 99 در حال حاضر فعال نیست به متقاضیان توصیه می کنیم عضو کانال تلگرام و صفحه اینستاگرامی کارشناسی ارشد شده و به محض آغاز فرآیند انتخاب رشته ارشد 99 از آن آگاه شوند .
برای انتخاب رشته ارشد 99 باید وارد سایت سازمان سنجش شده و با توجه به راهنمای تصویری داخل مقاله اقدام به تکمیل فرم انتخاب رشته خود کنید .
خیر ، همان طور که توضیح داده شد ، برای ورود به سامانه انتخاب رشته باید کد رهگیری و سایر اطلاعات خواسته شده را وارد کنید . در صورت فراموشی کد رهگیری خود به لینک بازیابی کد رهگیری که در متن مقاله موجود است مراجعه کنید .
با توجه به آنچه که در مقاله توضیح داده شد هر داوطلب حق ثبت 100 کد رشته در انتخاب رشته کارشناسی ارشد 99 را با توجه به الویت بندی خود دارد .